[ Odstranite rezultate ]
{{data.name}}
{{data.city}}

Ni zadetkov! Namig: Za boljše rezultate v iskalnik vpišite manj ključnih besed.

Moja pisarna - Navodila, pogosta vprašanja in primeri

Prenos podatkov o dopustih iz leta 2018 v leto 2019

Navodila za tiste, ki ste v letu 2018 vodili evidenco dopustov za zaposlene v programu Evidenca dopustov v zbirki programov Moja pisarna.

Prenos podatkov o dopustih v treh korakih
  1. Vnesite vse dopuste za vse zaposlene za leto 2018.
  2. Na e-naslov urednistvo@etajnica.com sporočite: "Prosim za prenos neizkoriščenega dopusta v leto 2019." (vaši podatki: ime, priimek, in e_naslov).
  3. Počakajte naše sporočilo, kjer vas bomo obvestili, da smo prenos v leto 2019 naredili. Naše sporočilo pričakujte naslednji delovni dan.
Kaj bomo pri prenosu podatkov o dopustih naredili?
  1. Podatek Neporabljen skupaj (dopust, ki ni porabljen) se bo avtomatično prenesel v polje Dopust lanski (število dni prenesenega neizkoriščenega lanskega dopusta).
    Kaj to pomeni? Dopust, ki je ostal v letu 2018, se bo avtomatiÄŤno prenesel v leto 2019. Ker je to v bistvu Ĺľe lanski dopust, se bodo podatki prepisali v polje Dopust lanski.
  2. Podatek Izkoriščen skupaj (letos) se bo avtomatično prenesel v polje Izkoriščen skupaj (lani).
    Kaj to pomeni? Dopust, ki je letos porabljen, se bo avtomatično prenesel v izkoriščen dopust za lansko leto - ker je v bistvu že porabljen v letu 2018.
Pri prenosu ne boste izgubili vaših podatkov! Brez skrbi.
Koristne povezave

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?